AANMELDEN DEELNEMERS

Heb je interesse om de positieve effecten van kiteboarden zelf te ervaren en wil je meer informatie ontvangen, meld je dan hieronder aan. Wij introduceren jou en een directe naaste (partner, ouder of kind) aan Kite4Life Foundation tijdens ons Kick Off Event op 25 mei 2019.

Vervolgens faciliteren wij een kitelespakket van 9 uur voor 2 personen. Een lespakket van 9 uur is 3 lessen van 3 uur gepland over 3 dagen. De lessen worden, op maat en op basis van beschikbaarheid van zowel de afnemer als de kiteschool, gepland en hebben geen vaste dagen.

Deze lessen worden verzorgd door een gecertificeerde kiteschool bij jou in de buurt. Er zijn elk jaar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, zullen we een selectie maken van deelnemers die dit seizoen mee kunnen doen. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat er nog plek is. Deelname aan het kick off event is geen vereiste om in aanmerking te komen voor de lespakketten.

AKKOORDVERKLARING

Lees de de deelnemersovereenkomst alvast goed door. Onderaan dit formulier kun je akkoord gaan met deze overeenkomst. LET OP: voor minderjarigen moet deze overeenkomst goedgekeurd worden door de persoon die de ouderlijke verantwoordelijkheid draagt voor het kind, oftewel een wettelijke vertegenwoordiger van de deelnemer (ouder of voogd).