THE DREAM TEAM

Baris Soyogul

Initiator | Founder

Mijn verhaal is ons verhaal. Samen met het Kite4Life Foundation Dream Team wens ik kankerpatiënten, overlevers en hun naasten te introduceren aan kiteboarden. Ik dank mijn vrouw, familie, de Dream Team leden, vrienden, netwerk en sponsoren voor het gunnen van hun tijd & kennis en voor het mede mogelijk maken van Kite4Life Foundation.
The Time is Now. Wacht niet langer, leer kiten!

Arthur Aelvoet

Marieke Hohnen

Marieke Hohnen

Penningmeester | Wetenschapscommunicatie

Ik werk al ruim 15 jaar in de wetenschapscommunicatie en – educatie. Concreet betekent dit het inhoudelijk uitwerken, coördineren en implementeren van projecten om wetenschap toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dat heb ik onder andere bij NEMO Science Museum gedaan, waar ik mee heb gewerkt aan tentoonstellingen, lesmateriaal, en bijscholingsdagen. Ook werk ik veel samen met wetenschappers om hen te helpen om hun onderzoek over te brengen aan het publiek. Ik ken Baris al bijna 30 jaar, en heb veel bewondering voor hoe hij zijn persoonlijke ervaringen een positieve draai heeft gegeven om Kite4Life op te zetten. Dat is een doel waar ik dan ook graag aan meewerk!

Kim Alderden

Creative Strategist | Connector

Onderdeel zijn van een team en daarmee het beste resultaat halen is de rode draad in mijn leven. Na meer dan 25 jaar organisatie van events in het buitenland weet ik uit ervaring dat er dan magische momenten mogelijk worden gemaakt. In de laatste 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het bedenken en schrijven van hospitality concepten. Altijd kijken door de ogen van de gast. Dankzij veel unieke reizen en organisatie van events heb ik een mooi netwerk opgebouwd. Dit samen met mijn nooit aflatende creativiteit zet ik heel graag in voor Kite4Life. Baris heeft een dreamteam geformeerd, chapeau. Lang geleden leerde ik Baris goed kennen tijdens een reis naar Buenos Aires, in Bonaire waren we soms even buren. Zijn transformatie in life is een prachtig voorbeeld voor heel veel mensen. Daarom draag ik graag mijn steentje bij aan zijn ambitie om met Kite4Life memorabele momenten te mogen creëren voor diegenen die het zo goed kunnen gebruiken.

Kim Alderden
Pepijn Visee

Pepijn Visee

Patienten communicatie en kwaliteitsbewaker

Ik ben 20 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Bij organisaties als ING, Alliander, Liberty Global en KLM heb ik mij bezig gehouden met in-, door- en uitstroom van interim professionals. Elke dag weer ervaar ik zelf, en zie ik bij anderen, hoe belangrijk het is om werk te doen waar je energie van krijgt. En dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privé. En dat is geen vanzelfsprekendheid. Ik ken Baris al bijna 25 jaar en ik voel me bevoorrecht om hem te mogen helpen bij zijn ambitie om Kite4Life tot een succes te maken. En mensen een mogelijkheid te bieden om hun persoonlijke balans terug te vinden.

Marieke Soyogul-de Beer

Medisch contactpersoon en wetenschapscommunicatie

Ik ben werkzaam als kinderarts in een middelgroot ziekenhuis in de Randstad. Hiervoor heb ik gedurende 1.5 jaar op Bonaire gewerkt en een promotieonderzoek afgerond. In deze bijzondere, maar ook drukke periode heb ik samen met Baris leren kiteboarden. Voor mij is kiteboarden een geweldige manier om m’n hoofd leeg te krijgen en spanning van me af te zetten. Toen Baris begon met het opzetten van de stichting ben ik me gaan verdiepen in de wetenschappelijke achtergrond van het effect van kiteboarden. Het bevestigde wat wij als gezin hebben ervaren in die periode. Ik zet me dan ook graag voor de volle 100% in om andere lotgenoten kennis te laten maken met de sport.

Marieke profiel foto
Marry-Inde de Vries

Marry-Inge de Vries

Event Manager

Mijn naam is Marry-Inge de Vries. Ik hou van reizen en het plannen ervan, van de wereld ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, het ruizen van de zee én lekker eten! Ook ben ik regelmatig op een yoga matje te vinden, voor een pittig lesje bikram. Voor mij een goede manier om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als freelance event manager. Ik ben altijd op zoek naar interessante en nieuwe bestemmingen, verrassende locaties en inspirerende ideeën, zowel in Nederland als in de rest van de wereld. Ik ben een regelaar, het organiseren zit echt in mijn DNA. Ik krijg er veel energie door en ik word er heel blij van! Toen Baris mij vroeg om te helpen met de organisatie van het event op 25 mei, hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. Natuurlijk werk ik hier graag aan mee! Ik ken Baris vanuit mijn werk in de reis- en evenementen wereld, waarbij we zelfs een korte tijd samen hebben mogen werken. Het contact is altijd gebleven.

 

“Collect moments, not things”, dat is mijn motto. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met het dreamteam van Kite4Life veel mooie momenten te creëren en realiseren.