K4L4XMAS

Kite4Life kijkt dit jaar terug en vooruit! Want na een succesvol 4e jaar waarin 57x deelnemers, overlevers van welke vorm van kanker dan ook, geïntroduceerd zijn aan onze stichting en de mogelijkheid hebben gekregen de eerste stappen op het strand te kunnen zetten dankzij onze inspanningen, bestaan we volgend jaar 5 jaar!

Blozende gezichten, schaterende lach en enorm veel voldoening, zomaar wat herinneringen aan de feedback van onze deelnemers. En deze quote willen we jullie niet onthouden:

“WE WAREN METEEN VERKOCHT! WAT EEN GAVE ERVARING EN NOGMAALS BEDANKT HIERVOOR! WE KIJKEN NU AL UIT NAAR ONZE VOLGENDE LESSEN.”

2023 is ons eerste lustrumjaar! We zijn van het pionieren en schromen niet om met een dosis zelfvertrouwen, mooie uitdagingen te organiseren. Zo liep  Baris al een solo loop langs het strand van Brouwersdam in Zeeland tot Workum in Friesland, kregen we 55x trainerkites for kids gefund, organiseerden we 2 succesvolle talkshows en brachten we unieke gifts bij elkaar voor onze online veilingen.


Voor onze 5e verjaardag hebben wij een wens.

Niet onhaalbaar denken wij. Maar wel een wens waar wij hulp bij nodig hebben. De beginselen leren van de kitesurfsport op het strand geeft elke deelnemer 3x halve dagen waanzinnig veel energie, lol en vertrouwen. Wat als we dat moment nu eens kunnen faciliteren voor een heel weekend vol kitemagie?

Daar hebben wij jouw hulp bij nodig!
#K4L4XMAS

Ons cadeau aan 12 deelnemers, die onder leiding van 3 instructeurs een weekend verblijven in Zeeland waar ze ondergedompeld worden in het strandleven en het opzoeken van nieuwe grenzen gevoed door de elementen van de natuur. Natuurlijk wordt er goed voor ieder gezorgd, regelen we mooie BBQ’s en fijne rustmomenten. En is onze oprichter Baris Soyogul, met inmiddels een mega dosis ervaring, er persoonlijk bij.

Onze droom kunnen we waarmaken voor 6.000 euro.

We hebben 60x mensen nodig die geloven dat nieuwe grenzen leren opzoeken in een inspirerende buitenomgeving waar bewegen leuk is en sporten weer gewoon wordt, tot een blijvende leefstijlverandering kan leiden. Doe je mee voor 100 euro?

 

Stuur dan een email met #K4L4XMAS naar info@kite4lifefoundation.org. Laat ons daarbij weten met welk bedrag je zou willen sponsoren. Baris neemt dan graag persoonlijk contact met je op!

 

Alvast veel dank, hele fijne feestdagen en een gezond & gelukkig 2023! Groet en veel liefs!
TEAM KITE4LIFE