AANMELDEN DEELNEMERS

Heb je interesse om de positieve effecten van kitesurfen zelf te ervaren en wil je meer informatie ontvangen, meld je dan hieronder aan. Wij introduceren jou en een directe naaste (partner, ouder of kind) aan Kite4Life Foundation tijdens ons Online Season Kick Off Event op zondag 21 maart 2021.

Vervolgens faciliteren wij een kitelespakket van 9 uur voor 2 personen. Een lespakket van 9 uur is 3 lessen van 3 uur gepland over 3 dagen. De lessen worden, op maat, op basis van beschikbaarheid van zowel de afnemer als de kiteschool en de weersomstandigheden gepland en hebben geen vaste dagen.

Deze lessen worden verzorgd door een gecertificeerde partner kiteschool bij jou in de buurt. Er zijn elk jaar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, zullen we een selectie maken van deelnemers die dit seizoen mee kunnen doen. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat er nog plek is. Deelname aan het kick off event is aan te raden en waardevol maar geen vereiste om in aanmerking te komen voor de lespakketten.

AKKOORDVERKLARING

Lees de de deelnemersovereenkomst alvast goed door. Onderaan dit formulier kun je akkoord gaan met deze overeenkomst. LET OP: voor minderjarigen moet deze overeenkomst goedgekeurd worden door de persoon die de ouderlijke verantwoordelijkheid draagt voor het kind, oftewel een wettelijke vertegenwoordiger van de deelnemer (ouder of voogd). Beide deelnemers dienen hun naaste op te geven als kite partner.