Kite4Kids Dag

Kite4Kids Dag

Hoeveel geluk kun je hebben?! Wederom een zonovergoten dag met wind. 3e top event van ons 1e lustrumjaar.

Kite4Kids Dag 2023 was puur! Zaterdag 3 juni startte met een taartje, een korte introductie over Kite4Life Foundation en strandspellen. Vervolgens samen lunchen en in de middag powerkiten met Wijkiki sport & events en uiteindelijk een mega glimlach.

Dank allen voor jullie komst en de mooie gesprekken. Wij hebben enorm genoten en hopen jullie volgend jaar weer te treffen. Geniet van jullie eigen kites.

Dank Marry-Inge De Vries Rens Appels en Kim Alderden voor jullie hulp. Dank John Nobbe voor de prachtige foto’s!

Een volledige foto rapportage staat binnenkort online op John Nobbe Fotografie.

Onderstaande feedback willen we tevens graag met jullie delen:

“Wij hebben gister een fantastische dag gehad in Wijk aan Zee. Heeft ons allemaal goed gedaan. Was heerlijk ontspannen en dat konden we wel gebruiken. Februari, maart en april waren stressvolle tijden hier met de gezondheid van Rense, onze jongste. Gelukkig gaat het nu weer goed, maar de stress moet nog even slijten en daar helpt zo’n dag echt goed bij. Vandaag gelijk met de powerkite op het strand van IJmuiden aan de slag gegaan. De jongens waren niet te houden, we moesten en zouden naar het strand vandaag :)Nogmaals dank voor de fijne dag en de mooi kite!”

“Het powerkiten was een positieve fysieke ervaring, waarbij onze zoon merkte dat hij ondanks zijn beperking door zijn ziekte, toch veel kan.”

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.