Onze derde seizoensopening!

Kickoff event bedankt

Onze derde seizoensopening!

Time flies when you’re having fun. Afgelopen zondag, 21 maart 2021, was alweer onze derde seizoensopening!

Een online kickoff event met maar liefst 54 deelnemers en organisatie. Dankzij de soepele moderatie van Daan van de Kamp, de persoonlijke ervaringen van Yfke & Jelte, de technische ondersteuning van Marieke Hohnen & Marry-Inge de Vries en de prachtige videobeelden van Guido Lauer (Buffel Producties) hebben we ons best gedaan om onze nieuwe toekomstige kitesurfers nog enthousiaster te maken dan ze al waren.

Over ongeveer 6 weken, vanaf eind april, zullen de eerste clinics van dit jaar gaan worden ervaren. We voelden daarom een gezonde dosis ongeduld en spanning. Het aftellen is bij de meeste al een tijdje gaande… We moeten nog heel even wachten want het watertemperatuur is nogal laag helemaal voor een beginner die nog best veel in het water moet dobberen.

Heel hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, bijdrage, de positieve vibes en de mooi vragen. We zien elkaar binnenkort bij een van de 8 partner kitesurfscholen langs de Nederlandse wateren.

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.