Kite4Life Talkshow Fundraiser

Deelnemers, sponsoren, professionele kitesurfers en fans van zowel de sport als Stichting Kite4Life fysiek samenbrengen op het eerste Kite4Life Festival, dat is de ultieme wens van de Kite4Life Foundation. Het lukt in de zomer van 2020 helaas niet om het festival virus proof uit te voeren. “Hoe brengen we mensen bij elkaar? Hoe halen we genoeg funding op om door te gaan? En vooral hoe brengen we energie bij diegenen die het zo hard nodig hebben na een traject van ziekte en genezing. Ik wil door en laat me niet tegenhouden door een virus.” Dat zijn de woorden van Baris, die met dank aan de Dream Team en velen andere vrijwilligers een unieke Market en Talkshow heeft ontwikkeld. Dat was in 2020 en het was fantastisch. We hebben ervaren dat het organiseren van een online veiling en een hybride evenement een groot succes was en de foundation daarmee een groter bereik heeft gegeven.

Daarom organiseren wij donderdag 7 oktober 2021 de 2e editie! Wander Island in Vinkeveen is waar Baris dit jaar zijn gasten ontvangt en het kloppende hart van unieke verhalen over wind, water, hoop, energie en dit jaar specifiek over VEERKRACHT.

Ook jij kunt deze avond live in onze pop-up studio ervaren. Naast een mooie talkshow organiseren wij, voor €100,00 per persoon, een gezellige borrel, een fantastische 3-gangen diner met bijpassende wijnen en de mogelijkheid om te netwerken. Wees snel want er zijn maximaal 50 plaatsen!

Reserveren kan middels het invullen van ons contactformulier.

Verder, op donderdag 23 september 2021, precies 2 weken voor de Talkshow,  gaat de K4L Market weer live en zal dan gepromoot worden met nieuwe en unieke veiling items waar iedereen online op kan bieden. Van overnachtingen aan het strand tot clinics met professional kitesurfers en de magische gear van verschillende kitesurf merken.

Schrijf je in op de Kite4Life Market website en noteer nu vast 23 september en 07 oktober in je agenda om te bieden op toffe veiling items en te genieten van een talkshow vol passie voor vrijheid, kitesurfen en veerkracht!

DE KITE4LIFE FUNDRAISER

Bekijk hier de Kite4life fundraiser talkshow van 20 september 2020 terug.

Kite4Life Market blijft bestaan en je kunt ons blijven steunen door te bieden of het schenken van een kavel/item die we vervolgens kunnen veilen. Stuur ons een bericht voor meer info.

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.