Kite4Life Talkshow Fundraiser

DONDERDAG 7 OKTOBER 2021

Deelnemers, sponsoren, professionele kitesurfers en fans van zowel de sport als Stichting Kite4Life fysiek samenbrengen op het eerste Kite4Life Festival, dat is de ultieme wens van oprichter Baris Soyogul. Het lukt in de zomer van 2020 helaas niet om het festival virus proof uit te voeren.

“Hoe brengen we mensen bij elkaar? Hoe halen we genoeg funding op om door te gaan? En vooral hoe brengen we energie bij diegenen die het zo hard nodig hebben na een traject van ziekte en genezing. Ik wil door en laat me niet tegenhouden door een virus.” Dat zijn de woorden van Baris, die een unieke Market heeft ontwikkeld.

Op donderdag 9 september 2021, precies 1 maand voor de Talkshow,  gaat de Market gepromoot worden met nieuwe en unieke veiling items bieden waar iedereen op kan bieden. Van overnachtingen aan het strand tot clinics met professional kitesurfers en de magische gear van verschillende kitesurf merken.

Op 7 oktober 2021 is de 2e Kite4Life hybride talkshow te zien. De studio waar Baris diverse gasten ontvangt, is dan het kloppende hart van unieke verhalen over wind, water, hoop en energie.

Schrijf je in op de Kite4Life Market website om mee te kunnen bieden en noteer nu vast 18 september en 16 oktober in je agenda om te bieden op toffe veiling items en te genieten van een talkshow vol passie voor vrijheid, het leven en kitesurfen.

DE KITE4LIFE FUNDRAISER

Bekijk hier de Kite4life fundraiser talkshow van 20 september 2020 terug.

Kite4Life Market blijft bestaan en je kunt ons blijven steunen door te bieden of het schenken van een kavel/item die we vervolgens kunnen veilen. Stuur ons een bericht voor meer info.

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.