Wakeboarden bij SKEEF is je 1e stap bij het leren kiten

SKEEF

Wakeboarden bij SKEEF is je 1e stap bij het leren kiten

Leren kiteboarden is een manier om je mentale energie op te laden. Het herontdekken van gevoelens van vrijheid, hoop en trots laten je ervaren dat het weer mogelijk is om in het moment te leren leven. Een absolute feit die wij als heel prettig ervaren. Het is een bewezen manier om het piekeren te doen stoppen. Dat resulteert met mentale rust.

Het begint allemaal met het leren beheersen van een vlieger. Dat heeft je volledige aandacht nodig. Vervolgens krijg je een ‘board’ in je handen gedrukt. Deze moet je, terwijl je onder een grote vlieger hangt en in het water dobbert, aan je voeten zetten. Een combinatie die in het begin best pittig kan zijn. Daarom zijn wij zo ontzettend blij met een nieuwe partnership.

We presenteren graag SKEEF, een fantastische plek waar je plezier maakt op het water. Bij SKEEF kan er heel veel. Bekijk hun website www.skeef.nl en laat je inspireren. Waar wij vooral heel erg blij mee zijn is het feit dat je bij SKEEF kunt leren wakeboarden. Dat doe je ook op een zelfde soort board. Alleen wordt je hier door een mechanische kabelbaan vooruit getrokken in plaats van een grote vlieger. Het is daarom een leuke en toegankelijke manier om een ‘waterstart’ te leren. Bij SKEEF is het mogelijk te leren jezelf makkelijker over het water heen te tillen, op je board te blijven staan en te varen. Je hoeft even geen rekening te houden met een kite. Wij vinden dat een stap voorwaarts in de voorbereiding van het echte werk.

Vanaf 2021 geeft SKEEF ons de mogelijkheid om dit 2 uur lang uit te proberen, gratis en inclusief materiaal. Hoe gaaf is dat?!

Ben je een Kite4Life Deelnemer en wil je een keer, met je deelnemende partner, leren wakeboarden in Heerhugowaard, mail dan info@kite4lifefoundation.org voor verdere instructies.

Wij bedanken Margreet, Renée en hun team voor hun geloof in de Kite4Life Foundation en reiken hiermee onze deelnemers een extra hulpmiddel om hun eerste meters te leren varen. Tot SKEEF!

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.