Succesvolle K4L Talkshow en Veiling

Talkshow

Succesvolle K4L Talkshow en Veiling

“De Talkshow werd opgenomen in het plaatsje Beesd bij Studio Het Nut. Jawel, het heet echt “Het Nut”, hoe toepasselijk en mooi is dat!? De gasten (including moi) werden hier met een warm hart en corona proof ontvangen. Tim Hoekstra, Annabel van Westerop, Roderick Pijls, natuurlijk Baris zelf en de opnameploeg waren druk aan het voorbereiden op en rond het podium.

Nadat alle voorbereidingen waren afgerond hebben we met z’n allen heerlijk gegeten en werd ons gevraagd om de telefoons alvast uit of op stil te zetten. Show Time!

Tim, Annabel en Roderick werden voorgesteld aan het (online) publiek en bespraken samen met Baris verschillende onderwerpen rondom kitesurfen, kanker en hoe het kitesurfen kan bijdragen aan herstel. En toen was het tijd: de onthulling van het opgehaalde bedrag!

Kite4Life heeft met de Market €4.375,- opgehaald waarmee ze nog meer patiënten/overlevers van kanker en hun naasten kitesurflessen kunnen aanbieden!

Wil jij meer weten over Kite4Life of de talkshow terug kijken? Klik dan hier om naar hun website te gaan. De talkshow vind je op de homepage.

Daarnaast blijft de Market van Kite4Life bestaan! Dus mocht je een gaaf kado of uitje willen kopen voor jezelf, vrienden of familie waarmee je ook dit goede doel steunt, klik dan hier!

Of… Heb jij producten of uitjes die je wilt doneren aan Kite4Life zodat deze op de Market aangeboden kunnen worden? Neem dan contact op met Kite4Life via deze pagina.”

Aldus Mrs. Feisty Heel veel dank voor je prachtige blog lieve Lisanne!

 

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.