K4L ondersteunt KWF campagne

KWF Fotoshoot

K4L ondersteunt KWF campagne

Met deze KWF Kankerbestrijding campagne en samenwerking willen wij anderen inspireren tijdig psychosociale hulp te zoeken. Bekijk hier de video.

“Steeds meer mensen leven langer met of na kanker. Dat is goed nieuws. Maar heel veel mensen hebben na de behandeling klachten. De meest voorkomende klachten gaan over emoties zoals angst, somberheid of onzekerheid, over vermoeidheid en problemen in de relatie met de partner.” (bron KWF.nl)

Een activiteit die alle aandacht gebruikt en iemand daardoor in het moment laat leven kan hierbij helpen. Wij hebben dat gevoel ontdekt en ervaren in kitesurfen. Lees hier hoe leren kitesurfen kan helpen tijdens een herstel na kanker.

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.