Kite4Life Festival Fundraiser Goes Hybrid

Baris bij Het Nut in Beesd

Kite4Life Festival Fundraiser Goes Hybrid

CHANGE OF PLAN – NEW Date & Concept to be confirmed soon!

Over 2,5 week, op 13 september, staat ons Festival Fundraiser gepland. Wegens de nog altijd bestaande onrust rondom COVID19 is het tijd om keuzes te maken. Na overleg met de betrokken partijen hebben we besloten om ons event anders in te richten. Het festival concept zoals we dat voor ogen hadden is momenteel maatschappelijk niet verantwoord. Een klein LIVE event, conform de overheidsnormen, zal niet de gewenste resultaten leveren. Wij kiezen daarom voor een unieke HYBRIDE oplossing waarbij een gepassioneerde professional kitesurfer zijn recente avonturen deelt. Daarnaast zal de veiling van prachtige kitesurf items EN privé kitesurf clinics met o.a. Youri Zoon, Annabel van Westerop, Dylan van de Meij. Lasse Walker en Steven Akkersdijk de kitesurf community nog verder aanwakkeren. !

Lucas
Author: Lucas

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.