2020 Season Kick Off Webinar

Daan van de Kamp

2020 Season Kick Off Webinar

Een super leuke middag! 14 juni j.l. startten wij ons 2e seizoen door middel van een webinar.

Onder begeleiding van Daan Van de Kamp realiseerden wij een energiek uur vol passie met prachtige bijdrages van onze sprekers.  Dat deden wij online. Een live event, zoals vorig jaar, kon in 2020 wegens Covid-19 niet georganiseerd worden. We vonden het wel belangrijk om een officiële startsein te geven aan onze 2e seizoen waarbij 28 deelnemers van start zijn gegaan. We zijn enorm blij! Met dank aan alle betrokkenen zijn wij in staat geweest om de kijker mee te nemen in de wereld van de  Kite4Life Foundation. Samen leren kitesurfen en even alles vergeten om gevoelens van Vrijheid, Hoop en Trots terug te vinden. De opname is hier terug te zien.

We kijken uit naar jullie reacties. Uiteraard is delen van harte welkom en lief. Stel ook gerust al je vragen in een pm of stuur een email naar info@kite4lifefoundation.org

Lucas
Author: Lucas

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.