KITE4LIFE Officieel Partner Nederlandse Kitesurf Vereniging

Rene Bos en Baris

KITE4LIFE Officieel Partner Nederlandse Kitesurf Vereniging

Naar aanleiding van een succesvolle samenwerking rondom het Kick-Off Event van Kite4Life Foundation op 25 mei 2019  is een belangrijke communicatielijn ontstaan tussen de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV) en de jonge stichting. Met veel trots en plezier kondigen beide partijen daarom een officieel partnership aan waarin ze elkaars missies en visies ondersteunen.

De NKV is met 3.300 leden de belangenbehartiger van naar schatting 15.000 kitesurfers. De primaire doelen van de NKV zijn: door samenwerking voldoende en veilige kitesurflocaties in Nederland realiseren, het vergroten van de veiligheid voor kitesurfers, promoten en ontwikkelen van de sport. De NKV is netwerk-lid van stichting Waterrecreatie Nederland en heeft op veel kitesurflocaties (spot)beheerders. Deze vrijwilligers treden op als contactpersonen van de NKV naar derden toe en zetten zich in voor het verbeteren van hun spot.

“De helende werking van kiten ervaart elke kitesurfer. Het kan fysiek en mentaal als wondermiddel fungeren en mensen positief ontwikkelen. Wij geloven 100% in de missie en visie van de Kite4Life Foundation en zullen hun activiteiten op de beste en juiste manier proberen te ondersteunen”, aldus de heer Bos, voorzitter van de NKV tijdens het K4LF Event bij de Watersportvereniging Zandvoort.

“De steun van de NKV is een pilaar waar we met trots op mogen leunen. Dank voor alle aandacht en hulp tot op heden. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen” Baris, initiator en voorzitter van Kite4Life.

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.