Enthousiaste reacties eerste Kite4Life deelnemers

allereerste deelnemers

Enthousiaste reacties eerste Kite4Life deelnemers

De eerste serie kite lessen zorgen voor hele blije deelnemers. We delen graag een aantal quotes:

“We kregen eerst uitleg op het strand en daarna mochten we in het water oefenen met de kite. Het bodydraggen was echt heel gaaf 🙂 Volgens de kite instructeur pakten we het vrij snel op. We kijken uit naar de volgende les!”

“Het kitesurfen was erg leuk. Bedankt voor het regelen van alles. Beviel erg goed, uiteindelijk een stukje gestaan dus dat was een mooie afsluiting!”

“Het was super. Dankjewel voor deze mogelijkheid. Nu al zin in de volgende keer!”

“Heb er echt al enorm van genoten. Kijk al uit naar de volgende keer. Dit gaat mijn hobby / sport zeker weten worden. Ja gaat echt goed met me, zou t liefst morgen weer gaan kiten t geeft een goed gevoel, kijk er nu al naar uit.”

“Wij hebben onze eerste kiteles gehad en morgen alweer nr 2! Het was super gaaf! Mijn partner blijkt een natuurtalent te zijn. Toen er genoeg wind was en ik op het board kon staan, was het weer als vanouds! Ik ben dus heel benieuwd naar morgen. We verwachten met 2 kites het water op te kunnen gaan zodat mijn partner ook met het board kan oefenen en ze mij trucjes willen leren ?. Ik heb er zin in!”

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.