Kite4Life officieel partner Watersport Vereniging Zandvoort

Marco Tangeler Kickoff Event

Kite4Life officieel partner Watersport Vereniging Zandvoort

Een geslaagd event en een pracht evaluatie met Marco Tangelder, voorzitter van de Watersport Vereniging Zandvoort, resulteert in onderstaande berichtgeving:

‘Op 25 mei vond het kick-off event van de Kite4LifeFoundation bij de WVZ plaats. De foundation is opgericht door Baris Soyogul die ging kiten om zijn herstel van kanker te ondersteunen. Kite4Life organiseert nu regelmatig evenementen om kankerpatiënten te leren kiteboarden en gevoelens van hoop, vrijheid en trots in hun leven terug te brengen. Het kick-off event was dermate succesvol en passend binnen onze sportieve en maatschappelijke doelstellingen, dat het bestuur heeft besloten een langdurige samenwerking aan te gaan. Als WVZ ondersteunen en hosten we toekomstige events en meetings van Kite4Life. Kijk hier voor een leuke impressie van 25 mei jl.’

Een fantastische en vertrouwen gevende partnership waar we super blij mee zijn!

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.