Kite4Life Kick-off Event was een groot succes!

Kite4Life Kick-off Event was een groot succes!

Het kick-off event was de eerste van een reeks prachtige Kite4Life Foundation events. Een serieuze aftrap, zaterdagochtend 25 mei, waarbij de aanleiding en het doel van de stichting heel mooi werd verwoord.

Host Marco Tangelder (voorzitter van de Watersportvereniging Zandvoort), mediator Rond de Rijk (Coach Rijk), sprekers (Koen de Haas – ATPI, Victor van Tol – Snapp Car, Mark Huijing – AIM, Rene Bos – Nederlandse Kitesurf Vereniging, ambassadeur Ruben Lenten en initiatief nemer Baris Soyogul deelden intiem en gepassioneerd hun persoonlijke ervaringen met kanker in combinatie met de positieve effecten van de kitesport.

‘s Middags waren de deelnemers de doelgroep van Kite4Life: patienten, overlevers en hun directe naasten. Na een warm ontvangst en welkomstwoord door Marco Tangelder presenteerde Baris kort zijn inspiratie en legde vooral de nadruk op het belang van het ‘samen’ leren kiten en ‘samen’ een uitlaatklep ontwikkelen. Ambassadeur Ruben Lenten nam de groep vervolgens mee terug naar zijn jeugd, naar de ontwikkeling van zijn passie tot kiten en zijn overwinningen. Ruben was in staat de toeschouwer op een inspirerende en humoristische wijze over zijn belangrijkste leermomenten te vertellen met als voornaamste conclusie dat positivisme in combinatie met open staan voor nieuwe avonturen een perfect recept kan zijn voor een grote glimlach. ‘Leren kiteboarden is een avontuur. Het is magisch en het is in staat om levens en lifestyles positief te veranderen’

Na deze inspirerende sessie konden de deelnemers zelf ervaren hoe het is om de touwtjes in handen te hebben, even alles te vergeten en de power van een kite te voelen. Naast het ‘power-kiten’ was de KiteSim aanwezig om de deelnemers, door een Virtual Reality bril, een magnifieke kitesurf simulatie te geven. Ambassadrice Annabel van Westerop gaf in tussentijd een indrukwekkende ‘low wind beach kite looping’ demonstratie en zorgde voor vele fotogenieke momenten.

Een afsluitende borrel en BBQ in de zon op het strand maakte het helemaal compleet.

Kite4Life Foundation mag spreken van groot succes… met dank aan de Watersport Vereniging Zandvoort, Nederlandse Kitesurf Vereniging, de Ronde Tafel Haarlem, ATPI Corporate & Sports Events, AIM Action in Marketing, Brunotti, KiteSim, Northsea Watersports, Watersportspics en alle andere aanwezige familie en vrienden.

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.