Kite4Life Foundation op het Nationale AYA Jong & Kanker Congres 2019

Baris AYA Congres 2019

Kite4Life Foundation op het Nationale AYA Jong & Kanker Congres 2019

Kite4Life Foundation heeft zich voor het eerst in het openbaar gepresenteerd aan jonge en adolescente kankerpatiënten, overlevers en hun naasten. Dit gebeurde tijdens het 6e Nationale AYA Jong & Kanker Congres, Space4AYA.

7 maart 2019 was een prachtige, emotionele, leerzame en blije dag voor de jonge stichting. 1 sta tafel, 1 laptop, 2 surf planken, 1 kite, 1 set stuurlijnen (bar) was hun podium en 2 bestuursleden zorgden voor aantrekkelijke en spannende watersport verhalen. De doelen en activiteiten werden vol energie gedeeld.

Kite4Life is met open armen welkom geheten tussen de leden van een hechte gemeenschap van jonge mensen en medici. Dank AYA4NET voor jullie gastvrijheid en aandacht!

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.