Leer kiten met je naaste

first k4l participants

Leer kiten met je naaste

Kite4Life faciliteert (ex)kankerpatiënten de mogelijkheid om te leren vliegeren (power kiten) en de eerste meters op een kiteboard te maken. Schrijf je in en maak kans om een kitesurf lespakket van 9 uur met je naaste (bijvoorbeeld: partner, ouder, kind) te ervaren.

Een lespakket van is 3 lessen van 3 uur gepland over 3 dagen OF 4 lessen van 2 uur afhankelijk van de Kitesurfschool. De lessen worden georganiseerd op basis van beschikbaarheid van zowel de afnemer als de kitesurfschool. Voor je eigen veiligheid is deze planning tevens afhankelijk van weersomstandigheden en hebben daarom geen vaste data.

We werken samen met verschillende kitesurfscholen verspreid langs de Nederlandse wateren. Zo verlagen wij de geografische drempel om deze magische uitdaging aan te gaan. In 2021 kun je terecht (van Noord naar Zuid) in Workum, Schellinkhout, Wijk aan Zee, Zandvoort, Noordwijk, Kijkduin en Brouwersdam.

Aanmelden voor de kitelessen kan via deze link

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.