Leer kiten met je naaste

Leer kiten met je naaste

Kite4Life faciliteert (ex)kankerpatiënten de mogelijkheid om de eerste meters op een kiteboard te maken. Schrijf je in en maak kans om een kitesurf lespakket van 9 uur met je naaste (bijvoorbeeld: partner, ouder, kind) te ervaren.

Een lespakket van 9 uur is 3 lessen van 3 uur gepland over 3 dagen. De lessen worden georganiseerd op basis van beschikbaarheid van zowel de afnemer als de kitesurfschool. Voor je eigen veiligheid is deze planning tevens afhankelijk van weersomstandigheden en hebben daarom geen vaste data.

We werken samen met verschillende kitesurfscholen verspreid langs de Nederlandse wateren. Zo verlagen wij de geografische drempel om deze magische uitdaging aan te gaan. In 2020 kun je terecht (van Noord naar Zuid) in Workum, Schellinkhout, Wijk aan Zee, Zandvoort, Noordwijk, Kijkduin en Brouwersdam.

Zaterdag 9 mei 2020 gaan we van start met de Season Kick Off. Aanwezigheid hierbij is sterk aan te raden en wel heel tof om erbij te zijn. Feedback over 2019 was heel  positief. Bekijk hier de aftermovieAanmelden voor zowel de Season Kick Off als de kitelessen kan via deze link

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.