AIM sponsor Kite4Life website

AIM

AIM sponsor Kite4Life website

Een Whatsapp bericht naar oude kennis Paul van der Linden (BNR Radio) met de vraag om advies met betrekking tot landelijke media en  communicatie resulteerde met een koffie afspraak en een warme introductie aan Cees Huijing, een super vriendelijke, nuchtere en mooie filantroop met enorm veel fundraising ervaring. Cees heeft zijn portie medische geschiedenis, begrijpt en steunt de doelen van Kite4Life Foundation en besluit om te helpen. Zijn eerste actie is gelijk een voltreffer: een ontmoeting met zijn zoons Mark en Alex in hun prachtige lokatie aan de Nieuwemeerdijk 332 in Badhoevedorp. Na een kennismaking van een uur waarbij het verhaal, de wensen en doelen van Kite4Life worden gepresenteerd besluiten de heren de website van de nieuwe stichting te adopteren. AIM sponsort de bouw van deze prachtige site. Ze steken tijd, kennis en ervaring bij het opzetten van een van de belangrijkste visitekaartjes van een startende initiatief.

Ons dank is onnoemelijk groot!

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.