2020 Season Kick Off

2020 Season Kick Off

#THETIMEISNOW Zaterdag 9 mei 2020 is de Watersportvereniging Zandvoort podium voor de Kite4Life seizoen kick off.

Dit is de officiële aftrap van het nieuwe Kite4Life Foundation kitesurfles seizoen. Deze dag begint met een netwerkmoment en een terugblik naar het eerste jaar van de jonge stichting. Vervolgens worden de resultaten van 2019 en de doelen & activiteiten van 2020 gepresenteerd. Op een natuurlijke manier, begeleid door een moderator, belanden de hiervoor uitgenodigde sprekers, deelnemers, professionals, sponsoren, donateurs, kitesurfscholen, partners en publiek in een panelgesprek. We sluiten de ochtend af met een broodjeslunch.

De middag is specifiek voor geregistreerde 2020 deelnemers. Het Kite4Life verhaal en ambities worden gedeeld. We beginnen met inspirerende verhalen, beelden uit 2019 en eindigen met de voeten in het zand. Nieuwe deelnemers ervaren vervolgens hun eerste kieteles begeleid door ervaren instructeurs. Een Kite Simulator zorgt voor augmented reality. We eindigen de kickoff dag met een borrel en een optionele bbq.

NB: Dit is een besloten evenement en enkel toegankelijk op uitnodiging of door een officiële registratie. Registreren van deelnemers kan HIER

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.