Ronde Tafel Haarlem 1e sponsor Kite4Life

Ronde Tafel Haarlem

Ronde Tafel Haarlem 1e sponsor Kite4Life

Tafelronde 10 Haarlem organiseerde eind 2018 voor de 5e keer een exclusieve wijn- en champagneverkoop voor het goede doel. Met de verkoop halen ze geld op voor Stem in de Stad Haarlem, Speelgoedbank Haarlem, Leger des Heils Bij Bosshardt en Kite4Life Foundation. Deze stichtingen zetten zich in voor nieuwe, jonge & oude Haarlemmers en overlevers van kanker. Statushouders willen actief deelnemen aan de Haarlemse samenleving, kansarme kinderen willen ze met geld leren omgaan en laten genieten van speelgoed, oudere Muggen (Haarlemmers) willen ze de mogelijkheid geven op een gezonde warme maaltijd en overlevers van kanker willen ze een mentale herstart geven. Met de opbrengsten van hun verkoop acties kunnen deze stichtingen nog meer voor hun doelgroep betekenen.

Wij danken alle leden van de Ronde Tafel Haarlem (Tafel 10), allereerste sponsor van Kite4Life Foundation, voor hun tijd, steun en deze prachtige actie! Merci!

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.