Netwerken bij BNI Dankzij BBB Health boutique Haarlem en BHP&CO

BNI netwerk club

Netwerken bij BNI Dankzij BBB Health boutique Haarlem en BHP&CO

BNI® is een zakelijk netwerk organisatie. De leden helpen elkaar om hun bedrijf te laten groeien. Ze committeren zich aan een voornaamste kern waarde, Geven Loont®. Wekelijks komen er wereldwijd duizenden mensen samen, leden ontmoeten andere vertrouwde ondernemers om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatieve aanbevelingen te geven.
www.bni-nederland.nl

Dankzij vriendinnen Danielle en Marlene Stiekema van bbb Health Boutique Haarlem en buurman Daniel Peters van BHP&Co zijn we  uitgenodigd om Kite4Life Foundation aan de leden van twee BNI Chapters in Haarlem te presenteren. Deze twee pitches van 60 seconden elk zorgden voor nieuwe ambassadeurs, vriendschappen, emotie en vooral meer bekendheid over onze doelstellingen.

BNI, heel veel dank voor jullie gastvrijheid, luisterend oor, tips en steun!

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.