Watersport Vereniging Zandvoort host Kite4Life Kick Off Event

Watersport vereniging zandvoort

Watersport Vereniging Zandvoort host Kite4Life Kick Off Event

De Watersport Vereniging Zandvoort is opgericht in 1966, en heeft als doelstelling het bevorderen van de brandingwatersport. De vereniging beschikt sinds juni 2011 over een nieuw en modern clubgebouw, verdeeld over 2 etages, en is gunstig gelegen aan de Zuidboulevard in Zandvoort.

In de bovenbouw bevindt zich de kantine met een gezellige bar en lounge terras. Beiden met een spectaculair uitzicht over strand en zee. In de benedenbouw is ruimte voor de opslag van zeilen, kites, en (wind)surfmateriaal. Ook bevinden zich hier de kledinglockers en de douches en de toiletten. De strandhaven biedt ruimte aan ca. 100 boten (catamarans).

Vanouds werd er voornamelijk met catamarans vanaf de WVZ gezeild; maar de laatste jaren heeft ook het Kiten een grote vlucht genomen, komt het windsurfen weer terug, en zien we steeds meer golfsurfers en SUP-boarders op het water. Voor de zeilers loopt het seizoen van begin april tot eind oktober. Maar mede door onze jaar-rond accommodatie, zijn de kiters, golfsurfers, SUP-pers en windsurfers  op onze vereniging eigenlijk het gehele jaar rond, op het water te vinden.

Na een presentatie en persoonlijke ontmoeting met het bestuur van de vereniging is begin januari 2019 het goede nieuws gecommuniceerd dat de Kite4Life Foundation Kick Off Event er op 25-5-2019 gehost mag worden.

We zijn ontzettend blij met deze prachtige locatie!

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.