K4LF Kick Off Event

K4LF Kick Off Event

De Watersportvereniging Zandvoort is op 25 mei 2019 de locatie waar Kite4Life Foundation zich voor het eerst zal presenteren aan de doelgroep.

25 kankerpatiënten, overlevers en hun directe naasten (partner, ouder of kind) hebben de mogelijkheid zelf kennis te maken met de positieve effecten van kiteboarden.

Na de opening zullen de initiator, ambassadeurs en specialisten spreken over het belang van fysieke en mentale activiteiten en voeding tijdens de herstel periode na kanker.

Vervolgens zullen de genodigden, onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs, zelf in het zand gaan staan en de krachten van een leskite voelen. 

Professionele kiters zullen hun talenten demonstreren en de toeschouwers van velen fotogenieke momenten voorzien.

Na de clinics en demonstraties bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met de aanwezige professional kiters, kitescholen en lotgenoten. 
Uiteraard onder begeleiding van muziek, een hapje en een drankje. Een optionele daghap zal de dag tot een einde brengen.

Ben je iemand of ken je iemand die niet mag ontbreken op 25 mei a.s. meld je aan of mail ons op info@kite4lifefoundation.org

Programma:

13:30 Inloop en registratie

14:00 Start kick off met een opening door oprichter en voorzitter Baris Soyogul

14:30 Inspirerend verhaal van ervaringsdeskundige

15:00 Wetenschappelijke onderbouwing

15:30 Introductie Kiteboarden door North Sea Watersports

16:00 Powerkiten

17:00 Borrel

18:00 Einde middag programma + start optionele daghap

21:00 Einde

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.