Kite4Life Foundation officieel gesticht op 22 oktober 2018

Baris bij de notaris

Kite4Life Foundation officieel gesticht op 22 oktober 2018

“Kiten werd mijn beste vriend, mijn passie, mijn psychotherapeut. Het gaf me hoop, vrijheid en trots. Op het water had ik momenten alleen zonder me verloren of angstig te voelen. Door het kiten voelde ik me mentaal sterker, gelukkiger, socialer en zelfverzekerder. Bovenal heeft kiten ons leven als gezin helpen verbeteren. Deze positieve ervaringen met de kitesport willen we graag delen. Daarom is Kite4Life Foundation opgericht.”

Het duurde bijna 12 maanden denken, schrijven, toetsen, verbinden, enthousiasmeren en vooral heel kwetsbaar en transparant opstellen. Op 22 oktober 2018 was het dan zover. De oprichtingsakte van Stichting Kite4Life is getekend.

Baris Hotmail
Author: Baris Hotmail

test

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.